آشپزی با دینو: طرز تهیه بلغور جو دوسر و 5 نکته برای بهتر شدن آن
انتشار: خرداد 07، 1403
بروزرسانی: 20 آذر 1404

آشپزی با دینو: طرز تهیه بلغور جو دوسر و 5 نکته برای بهتر شدن آن


بلغور جو دوسر یا بلغور جو دوسر یک غذای خوشمزه و مقوی با آب یا شیر است که می توانید برای صبحانه یا شام از آن استفاده کنید. در اینجا طرز تهیه 5 نوع جو دوسر خوشمزه و آسان را با شما به اشتراک می گذاریم. جو دوسر یک وعده غذایی سالم و غلات کامل است. چیزی که اکثر آمریکایی ها به اندازه کافی از آن نمی خورند. سرشار از فیبر محلول است که ممکن است به کاهش کلسترول بد LDL کمک کند و حاوی 6 گرم پروتئین در هر فنجان است که به شما کمک می کند تا زمان ناهار احساس سیری کنید.

بلغور جو دوسر خوشمزه

بلغور جو دوسر غذایی با شاخص گلیسمی پایین (GI) است که می تواند به کنترل قند خون و کاهش وزن کمک کند. مهم نیست که کدام نوع را انتخاب می کنید، جو فوری، جو برشته یا جو دوسر نورد شده همه به یک اندازه مغذی هستند. می توانید آن را با میوه ها و مغزهای مورد علاقه خود و همچنین آب، شیر یا ماست میل کنید.

طرز تهیه بلغور جو دوسر با جو سریع:

جو دوسر فوری از قبل پخته شده، سپس خشک می شود و همانطور که از نامش پیداست زمان پخت کوتاهی دارد.

اجاق گاز:

1 فنجان شیر یا آب را با کمی نمک (در صورت تمایل) در یک قابلمه کوچک بجوشانید.

نصف فنجان جو را به آب یا شیر اضافه کنید و بگذارید یک دقیقه بپزد.

از روی حرارت بردارید، روی آن را بپوشانید و 2-3 دقیقه بگذارید.

طرز تهیه بلغور جو با جو دوسر سوخاری یا رول شده

این نوع جو را بخارپز می کنند و سپس غلتان می کنند. برای تهیه این دستور بلغور جو دوسر از شیر استفاده کنید.

اجاق گاز:

1 فنجان آب (یا شیر بدون چربی یا کم چرب) و کمی نمک (در صورت تمایل) را در یک قابلمه کوچک بجوشانید.

نصف فنجان جو را داخل شیر بریزید و بگذارید پنج دقیقه بجوشد. هر از چند گاهی مخلوط را هم بزنید.

از روی حرارت بردارید، روی آن را بپوشانید و 2-3 دقیقه بگذارید.

بلغور جو دوسر

طرز تهیه جو دو سر استیل :

جو دوسرهای برش فولادی برشته شده و به صورت دانه های جو دوسر بریده می شوند. پختن جو دوسر سخت نیست، اما کمی بیشتر طول می کشد.

اجاق گاز:

1 فنجان آب یا شیر و کمی نمک (در صورت تمایل) را در یک قابلمه کوچک بجوشانید.

یک چهارم فنجان جو را اضافه کنید و حرارت را کم کنید. 20 تا 30 دقیقه بپزید و هر از گاهی هم بزنید تا جو به غلظت دلخواه برسد.

لایه مناسب برای بلغور جو دوسر:

خوردن بلغور جو با میوه مورد علاقه شما باعث افزایش فیبر می شود. افزودن آجیل بدون نمک باعث افزایش چربی های سالم در صبحانه می شود و صبحانه شما را سیر کننده تر می کند.

میوه:

  • میوه های خشک شده (مانند کشمش، زغال اخته، گیلاس، زردآلو یا خرما)
  • انواع توت های تازه یا یخ زده
  • سس سیب
  • مربا یا کنسرو
  • میوه های تازه خرد شده یا خرد شده (مانند موز یا سیب)

آجیل یا دانه ها:

  • بادام، گردو، فندق، پسته، بادام زمینی یا کره بادام زمینی
  • دانه کنجد، دانه کتان آسیاب شده یا دانه چیا

شیرین کننده ها:

  • شربت افرا
  • شکر قهوه ای
  • عسل

ادویه جات ترشی جات:

  • دارچین
  • جوز هندی
  • زنجبیل
  • هل

لبنیات و جایگزین های لبنی:

  • با افزودن مقداری ماست، شیر یا شیر گیاهی کلسیم بیشتری دریافت کنید.

5 نکته برای تهیه بهترین غذای جو دوسر

1. از جو دوسر نورد شده استفاده کنید

بله، پختن آن نسبت به جو دوسر سریع یا رول شده بیشتر طول می کشد، اما ارزشش را دارد. بافت جو دو سر برش فولادی لذیذ، خامه ای و جویدنی است.

2. از جو دوسر فوری طعم دار استفاده نکنید

بیشتر بسته های جوی فوری طعم دار حاوی شکر اضافه شده هستند. با گذشت زمان، خوردن بیش از حد قند افزوده ممکن است منجر به پیامدهای منفی سلامتی، مانند افزایش وزن و افزایش التهاب شود.

3. نسبت مایع به اتمسفر را در نظر بگیرید

دستورالعمل های روی دستور تهیه بلغور جو دوسر یا بلغور جو دوسر خود را بخوانید و همانطور که نوشته شده است عمل کنید تا مخلوط خیس نشود. برای جو دو سر برش فولادی، این نسبت به ازای هر 1/4 فنجان جو، 1 فنجان مایع است. در صورت استفاده از جو دوسر سریع یا رول شده، نسبت 1 فنجان مایع به 1/2 فنجان جو است.

5. بلغور جو دوسر را از یک روز قبل آماده کنید

چه چیزی بهتر از یک کاسه خوشمزه بلغور جو دوسر در صبح؟ می توانید جو را از روز قبل بپزید. صبح روز بعد، یک یا دو قاشق غذاخوری آب به مخلوط اضافه کنید و در مایکروویو قرار دهید تا داغ شود (1-2 دقیقه). این یک روش ساده و خوشمزه برای تهیه صبحانه مورد علاقه شماست. اگر از جو دوسر رول شده استفاده می کنید، حتی می توانید جو دوسر را بدون نیاز به پختن از شب قبل در شیر بریزید و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و روز بعد با چاشنی های دلخواهتان میل کنید. می توانید آن را صبح سرد بخورید یا در مایکروویو گرم کنید.

جو دوسر یک غلات کامل است که به حفظ سطح قند خون کمک می کند و در مقایسه با غلات تهیه شده از آرد سفید تصفیه شده، مدت بیشتری احساس سیری می کند. فرقی نمی کند که از چه روشی برای پخت آن استفاده می کنید، روز خود را با یک کاسه بلغور جو دوسر یا بلغور جو دوسر بهتر آغاز می کنید.

نکات: 5.0 از 5 (1 رای)