آشپزی با دینو: طرز تهیه گوجه فرنگی خشک شده به 3 روش
انتشار: دی 05، 1403
بروزرسانی: 19 آذر 1404

آشپزی با دینو: طرز تهیه گوجه فرنگی خشک شده به 3 روش


در این مقاله یاد می گیرید که چگونه گوجه فرنگی را در آفتاب، فر یا دستگاه خشک کن خشک کنید! گوجه فرنگی خشک شده می تواند به عنوان یک چاشنی بسیار خوشمزه برای ساندویچ ها و انواع غذاهای شما باشد. این مدل گوجه خشک لذت و طعم غذای شما را دو چندان می کند.

این گوجه های خشک …

آنها طعم شیرین و غنی دارند: مانند اکثر میوه های خشک، خشک ، گوجه فرنگی طعم آنها را شیرین تر و شدیدتر می کند.

آنها آبدار و خوشمزه هستند: هیچ چیز بهتر از گوجه فرنگی خشک شده در خانه نیست. گوجه فرنگی های خانگی آبدارتر، جویدنی تر و کمتر خشک هستند.

مواد لازم برای خشک ، گوجه فرنگی در خانه:

1. گوجه فرنگی: می توانید از انواع گوجه فرنگی (رومی، سن مارزانو، انگور و گیلاس) استفاده کنید. گوجه فرنگی های کوچک تا متوسط \u200b\u200bبهترین هستند زیرا تفاله و دانه های زیادی ندارند، به این معنی که سریع تر خشک می شوند و بعد از خشک شدن شکل خود را بهتر حفظ می کنند. بهتر است از گوجه فرنگی های خیلی درشت استفاده نکنید.

2. نمک دریا: نمک به حذف رطوبت اضافی از گوجه فرنگی کمک می کند. البته به آنها طعم و مزه می بخشد.

3. روغن زیتون: برای سرو یا نگهداری، روغن زیتون فوق بکر را توصیه می کنیم که به زیبایی با طعم گوجه فرنگی خشک شده هماهنگ می شود.

4. ادویه های ایتالیایی: اختیاری است، اما گوجه فرنگی را خوشمزه تر می کند! همچنین می توانید از گیاهان خشک شده مانند پونه کوهی، رزماری، آویشن یا ریحان استفاده کنید. (ما گیاهان تازه را توصیه نمی کنیم.)

طرز تهیه گوجه فرنگی خشک:

روش فر:

1. فر و گوجه فرنگی را آماده کنید. فر را از قبل گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کرده و قسمت سبز رنگ چسبیده به ساقه را جدا کنید.

2. کمی نمک اضافه کنید. گوجه فرنگی های خرد شده را به سمت بالا روی سینی فر قرار دهید. مقداری نمک روی آنها بپاشید.

3. در فر بگذارید تا خشک شود. گوجه ها را به مدت یک ساعت و نیم در کمترین درجه حرارت (بین 90 تا 100 درجه سانتیگراد) بپزید. آنها را با قاشق فشار دهید تا آب آن ها گرفته شود. حالا به فر برگردید و پخت را ادامه دهید تا خشک شود.

گوجه فرنگی خشک شده در فر

روش خورشید:

فقط زمانی می توانید از این روش استفاده کنید که هوا آفتابی است. این روش می تواند از چند روز تا چند هفته طول بکشد. کافی است گوجه ها را از وسط نصف کنید، نمک بپاشید و در سینی بچینید و در آفتاب داغ قرار دهید تا خشک شوند.

روش خشک ،:

این یک گزینه عالی برای روشن نکردن فر در روزهای گرم تابستان است! گوجه فرنگی ها را به همین ترتیب آماده کنید، سپس آنها را روی توری قرار دهید و به مدت 8-6 ساعت خشک کنید.

نکاتی برای خشک ، گوجه فرنگی:

  • کمی نمک سبک گوجه فرنگی های خشک شده در آفتاب بسیار کوچک تر از گوجه فرنگی های تازه هستند، بنابراین فقط به مقداری نمک نیاز دارند.
  • می توانید ادویه جات را قبل یا بعد از خشک شدن اضافه کنید. اگر این کار را در آخر انجام دهید (مخلوط با روغن زیتون) طعم ادویه ها بهتر در گوجه فرنگی نفوذ می کند.
  • برای روش فر از کاغذ روغنی (نه فویل) استفاده کنید. پوسته ها با اسید گوجه فرنگی واکنش داده و طعم خود را تغییر می دهند.
  • زمان ممکن است متفاوت باشد. گوجه فرنگی های آبدار یا بزرگ تر زمان بیشتری برای خشک شدن دارند.
  • اگر گوجه ها کاملا خشک نشدند، فر را خاموش کنید و در را باز کنید. این جریان هوا را تشویق می کند و آنها را بیشتر خشک می کند.

روش های نگهداری:

یخچال: گوجه فرنگی خشک را می توانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید. با افزودن روغن زیتون و چند حبه سیر تا ۳ تا ۴ هفته ماندگاری دارند.

بیرون از یخچال: گوجه فرنگی ها را در ظرف دربسته در دمای اتاق تا 2 تا 3 روز نگهداری کنید. می توانید آن را با روغن بپوشانید تا چند روز بیشتر دوام بیاورد.

فریزر: برای نگهداری طولانی مدت، گوجه فرنگی های خشک شده را روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، قرار دهید و فریز کنید. سپس آن را به کیسه Ziploc منتقل کرده و تا 6 ماه در فریزر قرار دهید.

گوجه فرنگی خشک

روش های استفاده از گوجه فرنگی خشک:

مرغ یا ماهی: گوجه فرنگی خشک شده در سس های خامه ای عالی است.

اقتدار: گوجه فرنگی تازه را در سالادهای مختلف جایگزین کنید.

تخم مرغ: در دستور العمل های املت یا تخم مرغ آب پز.

سوپ: به سوپ مورد علاقه خود اضافه کنید.

ساندویچ: با آب سرد، پستو، پنیر و کاهو مورد علاقه شما.

رشته فرنگی: به پاستا یا اسپاگتی اضافه کنید.

شیب: به انواع دیپ ها از جمله اسفناج یا پنیر اضافه کنید.

پیتزا: روی انواع پیتزا مخصوصا پیتزا ایتالیایی بسیار خوشمزه است.

نکات: 5.0 از 5 (1 رای)