آشپزی با دینو: طرز تهیه توریجا اسپانیایی، یک میان وعده آسان و خوشمزه
انتشار: دی 19، 1403
بروزرسانی: 19 آذر 1404

آشپزی با دینو: طرز تهیه توریجا اسپانیایی، یک میان وعده آسان و خوشمزه


در تهیه توریجا، نان برشته یا خشک به یک دسر خوشمزه با طعم عسل، مرکبات و دارچین تبدیل می شود که همه آن را دوست خواهند داشت. این نان در واقع نسخه اسپانیایی نان تست فرانسوی در این ظرف برش های ضخیم نان بیات را در شیر خیس می کنیم تا نرم و ، رنگ شود. سپس با دارچین و مرکبات طعم دار می شوند و در روغن زیتون فوق بکر (به جای کره) برای یک صبحانه، دسر یا میان وعده سبک سرخ می شوند.

هفته مقدس در اسپانیا یک رویداد بسیار مهم است. حتی برای افراد غیر مذهبی نیز پدیده ای فرهنگی با سابقه طولانی و غنی است. در این هفته آخر عید پاک، صومعه ها، نانوایی ها و خانه ها شیرینی اسپانیایی درست می کنند.

محبوب ترین دسری که در هفته مقدس سرو می شود «تورخاس» است. Torrejas معادل اسپانیایی نان فرانسوی است. برش های ضخیم نان بیات را در شیر شیرین شده با دارچین، لیمو و پرتقال خیس کرده و سپس در روغن زیتون سرخ می کنند. در حالی که هنوز گرم است، شکر و دارچین بپاشید.

طرز تهیه نان اسپانیایی

Torrejas یک غذای اصلی هفته مقدس در سراسر اسپانیا است، اما بسته به منطقه و حتی خانواده، دستور غذا بسیار متفاوت است. در جنوب این نان سرخ شده و با عسل سرو می شود. در جاهای دیگر روی آن را با شکر و دارچین می پوشانند. گاهی اوقات توریجاها را در شربتی که از شکر، دارچین، عسل یا آب انگور درست می شود خیس می کنند.

تفاوت بین تهیه توریجا و نان فرانسوی:

Torrejas بسیار شبیه نان فرانسوی است. برای تهیه نان تست فرانسوی، نان بیات را در مخلوطی از شیر و تخم مرغ خیس کرده و سپس در یک تابه کره ای پخته می شود و معمولا با کره و شربت بیشتری سرو می شود.

اما از آنجایی که اسپانیا از لحاظ تاریخی دوره های فقر شدید را پشت سر گذاشته است، از مواد ارزان قیمت تر مانند تخم مرغ یا کره برای تهیه توریجا استفاده کرده است.

مواد لازم برای تهیه توریجا:

نان: نان کهنه یا خشک در این دستور غذا بهتر عمل می کند تا برش ها بتوانند شیر را به خوبی جذب کنند. شما می توانید از هر نوع نانی استفاده کنید، اما نان سفید با پوسته نازک و بافت نرم بهترین است. اگر فقط نان تازه دارید، می توانید برش ها را در دمای 150 درجه سانتی گراد به مدت 10-15 دقیقه خشک کنید.

شیر: شیر خامه ای ترین توریجاها را می سازد، اما می توانید از شیر ۲ درصد یا حتی شیر گیاهی شیرین نشده استفاده کنید.

عسل: برخی از مناطق اسپانیا توریجاها را بعد از پخت با شربت یا عسل شیرین می کنند، اما من دوست دارم کمی عسل را مستقیماً به شیر اضافه کنم تا طعم آن بهتر شود.

شکر: مقداری شکر برای شیرین ، شیر و مقداری برای تهیه مخلوط شکر و دارچین استفاده می شود.

دارچین: بسیاری از دسرهای اسپانیایی را نمی توان بدون دارچین و مرکبات تصور کرد. این یک ترکیب کلاسیک است که هرگز قدیمی نمی شود.

پوست مرکبات: می توانید از پوست لیمو، پوست پرتقال یا هر دو استفاده کنید. با استفاده از یک لایه بردار، یک نوار پهن و نازک از پوست را بردارید. هر قسمت سفید یا تلخ را با چاقو جدا کنید.

تخم مرغ: به قهوه ای شدن تخم مرغ ها و ایجاد پوسته طلایی روی نان کمک می کند.

روغن زیتون بکر: برای سرخ ، نان استفاده می شود. اما اگر با ذائقه شما سازگار نیست می توانید از کره استفاده کنید.

طرز تهیه توریجا (نان فرانسوی اسپانیایی)

زمان آماده سازی: 1 ساعت (به اضافه زمان خیساندن نان: 30 دقیقه)

زمان پخت: حدود 10-15 دقیقه

سطح دشواری: آسان

مواد مورد نیاز:

نان تست: 6 برش ضخیم

لئو: 3 فنجان

عسل: 2 قاشق غذاخوری

شکر: 2 قاشق غذاخوری

چوب دارچین: 1 عدد

- پوست لیمو یا پرتقال: از هر کدام یک نوار نازک

تخم مرغ: 2 عدد

روغن زیتون: 2-3 قاشق غذاخوری

شکر: 1/2 پیمانه

دارچین آسیاب شده: 2 قاشق چایخوری

نان تورخاس

دستور پخت تورخاس:

طرز تهیه شیر: لیمو یا پرتقال را با پوست کن جدا کنید و قسمت سفید آن را با چاقو جدا کنید. شیر، عسل، شکر و چوب دارچین را در قابلمه ای متوسط \u200b\u200bبریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید 30 دقیقه خنک شود. چوب دارچین و پوست مرکبات را از شیر جدا کنید.

خیس ، نان: 6 برش نان یک روزه را در یک ظرف بزرگ و کم عمق یا سینی فر کوچک در یک لایه قرار دهید. شیر سرد را روی برش های نان بریزید. اجازه دهید نان به مدت 30 دقیقه تمام شیر را جذب کند.

تهیه شکر و دارچین: ½ فنجان شکر و 2 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.

، خوردن تخم مرغ: دو عدد تخم مرغ را در یک کاسه کم عمق بزنید.

1. در یک تابه نچسب بزرگ، روغن زیتون را به اندازه ای که کف ماهیتابه را بپوشاند (حدود ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری) بریزید. تابه را روی حرارت متوسط \u200b\u200bقرار دهید.

2. هر بار یک تکه نان را بردارید و هر دو طرف را در مخلوط تخم مرغ فرو کنید. به آرامی نان را بردارید زیرا نان مرطوب ممکن است به راحتی خرد شود.

3. بلافاصله نان را در روغن داغ قرار دهید تا سرخ شود. سرخ کنید تا طلایی شود (حدود 1-2 دقیقه). سپس آن را برگردانید و طرف دیگر آن را سرخ کنید. نان سرخ شده را به یک بشقاب پوشیده شده با دستمال کاغذی منتقل کنید. همین مراحل را با بقیه برش های نان تکرار کنید.

سرو: توریجاها را گرم سرو کنید و با شکر فراوان و دارچین یا مقداری عسل (اختیاری) تزیین کنید.

تست کرانچی اسپانیایی

نکات و تغییرات:

نسخه گیاهی: می توانید از شیر گیاهی مانند شیر بادام یا جو دوسر استفاده کنید.

نسخه گیاهی: مخلوط تخم مرغ را با مخلوطی از آرد نخودچی و آب جایگزین کنید. یک چهارم فنجان آرد نخودچی و یک چهارم پیمانه آب را با هم مخلوط کنید تا مخلوط یکدست شود.

اگر چوب دارچین ندارید: از نصف قاشق چایخوری پودر دارچین استفاده کنید.

طرز سرو نان تورخاس:

Torrejas اغلب در خانه در هفته مقدس پخته می شود و به تنهایی به عنوان دسر سرو می شود، اما می توانید آنها را در نانوایی ها و کافه ها در آستانه عید پاک نیز پیدا کنید. نانوایی ها این نان را آماده فروش دارند.

این نان را معمولا به تنهایی مصرف می کنند، اما می توانید آن را با میوه های تازه، یک قاشق مرباخوری یا با انواع کمپوت میل کنید. این نان ترکیبی بی نظیر با قهوه است.

امیدوارم از این دستور غذا لذت ببرید!



منبع: https://dinu.ir/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%AE%D8%A7%D8%B3/