بروزرسانی: 20 آذر 1404
ادویه آویشن در کدام غذاها استفاده می شود؟
برای یافتن نام های عجیب و غریب برای ادویه ها کافی است به داروخانه ها سر بزنید. این محصولات با رایحه ها و فواید مختلف در بازار موجود است و در آشپزی و طب سنتی کاربرد دارد. به عنوان مثال آویشن یکی از ادویه هایی است که در عطاری های اسنپ فود به صورت آنلاین دیده می شود. این محصول مخلوطی از چند گیاه معطر مختلف است که در نهایت به پودر تبدیل می شود و در پخت انواع غذا و یا به عنوان چاشنی سالاد، برنج و ... استفاده می شود. اگر به طعم های جدید هم علاقه دارید، می توانید آویشن را امتحان کنید. اما قبل از آن بهتر است اطلاعات این مقاله را با دقت مطالعه کنید.
طرز تهیه ادویه آویشن کویتی
ادویه آویشن مخلوطی از چند گیاه با طعم های مختلف است. از جمله مواد اصلی مورد استفاده برای تهیه این ادویه ها می توان به کنجد بو داده، گشنیز، گردوی آسیاب شده، نخود آسیاب شده، پودر زیره، مرزنجوش، آویشن وحشی، سماق، رازیانه و نمک اشاره کرد. به همین دلیل رایحه آن بسیار جذاب و مطبوع است. البته در کشورهای مختلف ممکن است آویشن را با ترکیبات دیگری ببینید. مثلاً در تهیه ادویه آویشن کویتی از آویشن، پونه کوهی، کنجد، سماق، نمک و فلفل استفاده می شود و یا گاهی آویشن را از مواد پایه آویشن حذف می کنند.
بعد از تهیه ادویه برای تهیه آویشن به سه روش مختلف میل می شود. درست است که می توانید این محصول را به صورت آماده از داروخانه های آنلاین خریداری کنید، اما داشتن اطلاعات کافی در مورد این سه روش نیز مفید است:
- در روش اول ادویه های آماده شده را با نمک مخلوط کرده و کمی در روغن زیتون می ریزند تا استفاده شود. به این ترتیب آویشن را می توان حدود 4 سال نگهداری کرد.
- در روش دوم پس از مخلوط ، ادویه ها و نمک، کمی روغن زیتون خالص اضافه کرده و خوب میل کنید. سپس آن را در جعبه دربسته در یخچال قرار دهید. بنابراین آویشن برای دوره ای از 9 تا 12 ماه قابل استفاده می شود.
- در مورد روش سوم، این ادویه و نمک را با هم مخلوط می کنند و بدون مخلوط ، با روغن زیتون، به صورت پودر روی غذاهای مختلف می ریزند.
در چه غذاهایی از ادویه آویشن استفاده می شود؟

در گذشته از آویشن بیشتر برای پخت غذاهای خاورمیانه و عربی استفاده می شد، اما امروزه از این ادویه در تهیه غذاهای ایرانی و انواع سالادها نیز به دلیل طعم جذابی که دارد استفاده می شود. از کاربردهای آویشن در پخت و پز و سرو غذا می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- می توانید آویشن را به عنوان چاشنی به انواع پلو اضافه کنید. طعم این ادویه مخصوصا با برنج مرغ، گوشت برنج و برنج ماهی بی نظیر است.
- روش دیگر استفاده از آویشن، ریختن آن روی انواع سالاد است. به عنوان مثال، برخی از آشپزها هنگام سرو سالاد سزار آن را در بشقاب می ریزند.
- از آویشن برای پختن کباب هم می توان استفاده کرد. از این نوع ادویه به عنوان ادویه ای متفاوت و معطر برای تهیه انواع غذاها استفاده می شود.
- برخی از نانوایان در حین پخت نان آویشن را به خمیر اضافه می کنند و طعم جدیدی به محصولات خود می دهند.
- آویشن یکی از ادویه های اصلی غذاهای عربی است. مثلاً از این ادویه ها برای تهیه نان حمص، لبنه، نان پیتا و ... استفاده می کنند.
- در نهایت می توان از آویشن برای تهیه انواع غذاهای دریایی نیز استفاده کرد.
اسنپ \u200b\u200bغذا؛ مجموعه ای معتبر برای خرید انواع ادویه جات خاص

برای تهیه آویشن باید به دنبال عطاری های معتبری باشید که نمونه های ناب را برای فروش به شما عرضه می کنند. به عنوان مثال اسنپ فود پلتفرمی است که عطرسازان زیادی در آن فعال هستند. با ورود به بخش عطرسازی آنلاین در این گروه، می توانید تعداد زیادی از فروشگاه های واقع در نزدیکی محل خود را مشاهده کنید.
تمامی فروشندگان فعال در اسنپ فود کاملا قابل اعتماد بوده و محصولات آنها 100% اصل و خالص می باشد. این عطاری ها می توانند پس از ثبت نهایی سفارش و پرداخت، محصولات سفارش داده شده را در مدت زمان کوتاهی به شما تحویل دهند. با وجود این مسائل، به نظر می رسد خرید محصولات گیاهی به صورت آنلاین انتخاب هوشمندانه تری در زندگی مدرن امروزی باشد. آیا تا به حال طعم آویشن را چشیده اید؟ در این صورت نظرات خود را در مورد طعم این ادویه با ما در میان بگذارید.
سلب مسئولیت:
تیم دینو هیچ نقشی در تهیه محتوای گزارش تبلیغاتی ندارد و مسئولیتی در قبال صحت آن ندارد.
نکات: 5.0 از 5 (2 رای)
کمی صبر کن...
منبع: https://dinu.ir/%D8%A7%D8%AF%D9%88%DB%8C%D9%87-%D8%B2%D8%B9%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%DA%86%D9%87-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF%D8%9F/