بروزرسانی: 20 آذر 1404
درباره توفو و خواص آن بیشتر بدانید
در این مطلب شما را با توفو و خواص آن برای بدن آشنا می کنیم. توفو غذایی است که از کشک ، شیر سویا و سپس فشار دادن کشک سویا به بلوک های سفید جامد به دست می آید. توفو نرم، متوسط \u200b\u200bو سفت تهیه می شود. توفو در زبان انگلیسی به عنوان کشک لوبیا نیز شناخته می شود. این یک غذای سنتی با طعم ملایم و شیرین از غذاهای شرق آسیا و جنوب شرق آسیا است و بیش از 2000 سال است که در چین مصرف می شود. در آشپزی مدرن غربی، توفو گاهی اوقات به عنوان جایگزین گوشت استفاده می شود.

توفو حاوی خواص و مواد مغذی بسیاری است:
هر وعده 3.5 اونس یا 100 گرمی توفو کلسیم سفت:
- کالری: 144
- پروتئین: 17 گرم
- کربوهیدرات: 3 گرم
- فیبر: 2 گرم
- چربی: 9 گرم
- کلسیم: 53 درصد از ارزش روزانه (DV)
- منگنز: 51 درصد ارزش روزانه
- مس: 42% ارزش روزانه
- سلنیوم: 32 درصد از ارزش روزانه
- ویتامین A: 18 درصد از ارزش روزانه
- فسفر: 15 درصد DV
- آهن: 15 درصد DV
- منیزیم: 14 درصد از ارزش روزانه
- روی: 14 درصد از ارزش روزانه
از آنجایی که توفو حاوی مقدار زیادی مواد مغذی با کالری نسبتاً کمی است، بسیار غنی و سرشار از خواص است. محتوای مواد مغذی توفو بسته به نوع ماده منعقد کننده مورد استفاده در تهیه آن متفاوت است. به عنوان مثال، توفو نیجریه حاوی چربی و پتاسیم بیشتری است، اما پروتئین، فیبر و کلسیم کمتری نسبت به توفو کلسیم دارد.
انواع توفو:
بسیاری از مردم توفو را یک ماده غذایی می دانند که از یک ظرف پلاستیکی سفید با بافت ابریشمی و سفت بیرون می آید. دارای چربی و کالری نسبتاً کم، کلسیم (یا منیزیم، بسته به ماده منعقد کننده مورد استفاده) و آهن زیاد است و به عنوان پروتئین گیاهی مقرون به صرفه است.
توفو نرم
بیایید با نرم ترین توفو شروع کنیم. توفوی ابریشمی یا نرم فشرده نشده و بافتی بسیار نرم و پودینگی دارد. از انعقاد آب سویا تهیه می شود و در طی مراحل تهیه آن خشک نمی شود. در یک روز گرم تابستان می توان آن را با روغن کنجد، روغن چیلی، سس سویا و سرکه مخلوط کرد و شاید در کنار یک سالاد خیار خرد شده ساده سرو کرد. این توفو برای تهیه غذاهای شیرین مانند اسموتی و چیزکیک نیز انتخاب خوبی است.
توفو نیمه فشرده
در توفو نیمه فشرده، مقداری از آب برداشته می شود و توفو دیگر نرم و ابریشمی نمی شود، بلکه کاملاً نرم می ماند. این توفو چیزی بین توفوی نرم و سخت است و هنگام برش از هم می پاشد. این توفو برای چیزهایی مانند سوپ عالی است.
توفوی سفت
نوع دیگر توفو فرم سفت آن است. این نوع توفو به دلیل داشتن ساختار خشک به خوبی پخته می شود و در حین پخت تغییر شکل نمی دهد. می توانید آنها را سرخ کنید یا آنها را مرینیت و کبابی کنید. از این نوع توفو می توان به عنوان جایگزین گوشت استفاده کرد.
توفو تخمیر شده
توفو تخمیر شده از مخلوط ، توفو با قالب بدست می آید و سپس در بسته های حاوی آب نمک به بازار عرضه می شود. توفو تخمیر شده در طعم های مختلف در بازار موجود است.
توفو را ذخیره کنید
برای تازه نگه داشتن توفو، بهتر است آن را در یخچال نگهداری کنید. پس از باز ،، در ظرف در بسته در یخچال نگهداری شود و ظرف 4 تا 7 روز استفاده شود. برخی از افراد ترجیح می دهند آن را در آب خیس کنند تا مانند پنیر فتا تازه بماند.
برای ذخیره سازی طولانی تر، می توانید آن را فریز کنید. فقط توجه داشته باشید که انجماد توفو بافت آن را تغییر می دهد: پس از یخ زدایی، بهتر است توفو را فشار دهید تا آب آن آزاد شود و حالت اسفنجی به خود بگیرد.
فواید توفو برای سلامتی:
توفو یک منبع غنی از مواد مغذی از پروتئین کامل است که می تواند فواید بسیاری برای سلامتی داشته باشد. مانند:
- می تواند علائم پیش از یائسگی را کاهش دهد
- می تواند به سلامت قلب کمک کند
- می تواند به مدیریت کلسترول کمک کند
- می تواند به مدیریت قند خون کمک کند
- می تواند از سلامت استخوان حمایت کند
- می تواند روحیه شما را بالا ببرد
- می تواند خطر ابتلا به برخی از انواع سرطان را کاهش دهد
آیا تا به حال توفو را امتحان کرده اید؟ نظر خود را در مورد این غذای متفاوت برای ما بنویسید.
نکات: 5.0 از 5 (1 رای)
کمی صبر کن...
منبع: https://dinu.ir/%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D9%88%D9%81%D9%88-%D9%88-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5-%D8%A2%D9%86-%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AA%D8%B1-%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7-%D8%B4%D9%88%DB%8C%D8%AF/