بروزرسانی: 20 آذر 1404
طرز تهیه کاری لوبیا سفید، یک غذای گیاهی خوشمزه (1 تابه، 25 دقیقه)
کاری لوبیا سفید یک نسخه بدون گوشت از کری مرغ معروف دابا در شمال هند است. این غذای خوشمزه در کمتر از نیم ساعت در تابه درست می شود! اگر گیاهخوار یا گیاهخوار نیستید، می توانید در این دستور از مرغ و خامه لبنی استفاده کنید.

در غذاهای شمال هند، بسیاری از رستوران های کوچک کنار جاده (به نام دابا) وجود دارد که غذاهای گوشتی به نام کاری مرغ دابا یا مرغ ماسالا دابا و غیره سرو می کنند. دابا از کلمه Dabba گرفته شده است که به "جعبه غذا" ترجمه می شود.
این سبک از غذاهای هندی به عنوان فست فود برای رانندگان کامیون در راه شروع شد، اما اکنون برای هرکسی که از کنار یکی از این غرفه های کوچک کنار جاده عبور می کند، محل استاپ است. غذاهای روستایی و محلی با همه آن ادویه ها و سس های شگفت انگیز مطمئناً تحت تأثیر قرار می گیرند.
طرز تهیه کاری سبزیجات لوبیا سفید:
زمان آماده سازی:
10 دقیقه
زمان پخت:
15 دقیقه
زمان کل:
25 دقیقه
کالری: 287 کالری
مواد مورد نیاز:
- روغن 2 قاشق چایخوری
- ½ قاشق چای خوری زیره
- 2 برگ بو
- 1 چوب دارچین
- نصف فنجان (240 گرم) پیاز قرمز خرد شده
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق غذاخوری گشنیز آسیاب شده
- از یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز کشمیری یا پاپریکا استفاده کنید
- 1 قاشق چایخوری گارام ماسالا (یا مخلوطی از ½ قاشق چایخوری گشنیز آسیاب شده، زیره، هل، دارچین، فلفل سیاه)
- ½ قاشق چایخوری برگ خشک شنبلیله
- 2 قاشق غذاخوری رب زنجبیل-سیر یا 4 حبه سیر خرد شده به اضافه 1 سانتی متر زنجبیل
- 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- ¼ فنجان (59.15 میلی لیتر) ماست بدون لبنیات، خامه بدون لبنیات، یا ماست یونانی اگر گیاهخوار نیستید
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- 1 فنجان (236.59 میلی لیتر) آب یا آب سبزیجات
- 1.5 فنجان لوبیا پخته شده، عدس پخته شده یا توفوی ترد
- ¼ فنجان (39 گرم) اسفناج
- فلفل قرمز، گشنیز و خامه بدون لبنیات برای تزیین
جهت ها:
- یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط \u200b\u200bگرم کنید و روغن را اضافه کنید. بعد از داغ شدن روغن، زیره را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ زیره تیره و به طور محسوسی معطر شود. این کار بسته به تابه و اجاق گاز بین 1 تا 3 دقیقه طول می کشد.
- برگ بو و چوب دارچین را اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید. سپس پیازها و نمک را اضافه کنید و به مدت 5 تا 8 دقیقه تفت دهید تا پیازها طلایی شوند. کمی آب اضافه کنید تا پیازها بهتر بپزند.
- تمام ادویه های باقی مانده را با هم مخلوط کرده و به مدت 1 دقیقه در همان ماهیتابه تفت دهید.
- خمیر سیر زنجبیل را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس رب گوجه فرنگی و ماست بدون لبنیات را اضافه کرده و تفت دهید. در همین حین آب و نمک را اضافه کنید تا بجوشد سپس لوبیا سفید و اسفناج را اضافه کنید. درب تابه را بپوشانید و بگذارید مواد به مدت 3 تا 5 دقیقه بجوشد و بعد مزه دار شده و نمک و فلفل را اضافه کنید.
- این غذای آسان و خوشمزه را با تکه های فلفل قرمز، گشنیز و یک عدد ماست بدون لبنیات یا هر خامه گیاهی دیگری که انتخاب می کنید تزیین کنید. این غذا را می توانید با برنج، نان و حتی پاستا سرو کنید.
توصیه:
- در حالی که ادویه ها در حال تفت هستند، آنها را مرتب هم بزنید تا نسوزند. دانه های زیره زمانی آماده هستند که به میزان قابل توجهی تیره شوند و شروع به خوشبو شدن کنند.
- پیازها خامه ای و قهوه ای هستند تا طعم غذا فوق العاده شود.
- این غذا را می توانید با برنج، نان و پاستا میل کنید. نوشیدنی
نظرات خود را در مورد کاری لوبیا سفید به اشتراک بگذارید.
نکات: 5.0 از 5 (1 رای)
کمی صبر کن...
منبع: https://dinu.ir/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%84%D9%88%D8%A8%DB%8C%D8%A7-%D8%B3%D9%81%DB%8C%D8%AF/