12 نوع مختلف نمک پخت و پز و زمان مناسب استفاده از آنها
انتشار: تیر 13، 1403
بروزرسانی: 20 آذر 1404

12 نوع مختلف نمک پخت و پز و زمان مناسب استفاده از آنها


ما انواع مختلفی از نمک پخت و پز داریم که بافت منحصر به فردی دارند که افراد کمی درباره آن می دانند. هر نمکی طعم خاص خود را دارد و با استفاده صحیح از آن می توانید طعم غذای خود را بهتر کنید.

راهنمای انواع نمک برای پخت و پز

انواع نمک

نمک یک عنصر ضروری در پخت و پز و نگهداری غذا است. می تواند روی طعم و بافت غذای شما تاثیر زیادی بگذارد. راهنمای زیر به شما در انتخاب بهترین نمک آشپزی کمک می کند.

1. نمک کوشر

نمک کوشر یک نمک دانه درشت است که کمتر تصفیه شده است. این کلرید سدیم تقریباً خالص است و یونیزه نمی شود. نمک کوشر به دلیل داشتن دانه های درشت برای چاشنی موارد زیر مفید است:

گوشت

طیور

اقتدار

اما به خاطر داشته باشید که نمک کوشر برای پخت و پز خوب نیست. این نمک از رسوبات سنگ نمک به دست می آید و در بسیاری از کشورهای مختلف در سراسر جهان برداشت می شود.

2. نمک خوراکی

نمک خوراکی نوع کمتر رایج نمک طبیعی است. فرآوری شده و فاقد فلز است. این نمک حاوی ید است. نمک سفره از رسوبات نمک استخراج می شود. به عبارت دیگر، به اندازه انواع مختلف نمک مورد استفاده در آشپزی از نظر مواد معدنی غنی نیست. این نمک یک انتخاب عالی برای چاشنی و پخت و پز است.

3. Fleur de sel

Fleur de sel به معنای "گل دریا" است و یکی از گران ترین مواد در جهان است زیرا از بالای نمکدان ها به صورت دستی برداشت می شود. این نمک در اصل از سواحل فرانسه بریتانی برداشت می شود. Fleur de sel یک انتخاب عالی برای همه غذاهای درست قبل از خوردن است.

4. نمک دریا

نمک دریا از تبخیر آب دریا استخراج می شود. به طور کلی کمتر از نمک خوراکی فرآوری شده است و خواص معدنی خود را حفظ می کند. این نمک برای پاشیدن روی غذا مناسب است و کنتراست خوبی با ظرفی که در حال تهیه آن هستید دارد.

5. نمک دریای سلتیک

نمک دریایی سلتیک که به نام سال گریس (نمک خاکستری) نیز شناخته می شود، نوعی نمک دریایی است که در سواحل فرانسه تولید می شود و از خاک رس موجود در نمکدان ها استخراج می شود. مواد معدنی و عناصر کمیاب این نمک به طور طبیعی متعادل هستند. این نمک فواید سلامتی مانند کاهش فشار خون دارد. این نمک دارای بافتی نامنظم و درشت است، بنابراین برای چاشنی گوشت و ترشی مناسب است.

6. نمک پولکی

نمک پولکی نوعی نمک پخت و پز است و چاشنی رایج بسیاری از غذاها است. برای تهیه تکه های نمک، کریستال های نمک را به قطعات کوچکتر می شکنند. این فرآیند بسته به سازنده می تواند بسیار ساده یا بسیار پیچیده باشد. از این نمک می توانید به روش های مختلف استفاده کنید.

7. نمک صورتی

نمک صورتی از کریستال های سنگ نمک که از مناطق نزدیک هیمالیا استخراج می شود به دست می آید. عمدتاً از سدیم و سایر عناصر کمیاب از جمله آهن و روی تشکیل شده است. علاوه بر این، نمک صورتی می تواند چاشنی ارزشمندی برای غذا باشد. به دلیل رنگ صورتی و طعم شور، جذابیت بیشتری نسبت به نمک معمولی دارد.

این نمک برای هر دستور پختی که به مقدار کمی نمک نیاز دارد عالی است. می توانید از آن در سس، ماریناد یا به عنوان چاشنی استفاده کنید. این نمک یکی از بهترین نمک ها برای پخت و پز محسوب می شود و برای افرادی که از فشار خون بالا رنج می برند مناسب است.

8. نمک قرمز

نمک قرمز یا "نمک آلیا" نمک هاوایی است که از خاک رس آتشفشانی قرمز در جزیره هاوایی تهیه می شود. این نمک از بیش از 80 ماده معدنی تشکیل شده و سرشار از اکسید آهن است. شوری ملایم و طعمی لطیف دارد. این نمک یک انتخاب عالی برای چاشنی و نگهداری گوشت و ماهی است. این نمک به غذای شما جنبه تزیینی نیز می دهد. آنها همچنین برای برشته ، و برشته ، عالی هستند.

9. نمک سیاه

نمک سیاه نوعی سنگ نمک است که از سنگ های آتشفشانی هیمالیا، معمولاً در پاکستان، به دست می آید. این نمک علاوه بر برخی عناصر کمیاب دیگر، سرشار از آهن، منیزیم و کلسیم است.

نمک سیاه بو و طعم بسیار تند دارد، به همین دلیل به مقدار کم مصرف می شود. این نمک طعم فوق العاده ای دارد. بهتر است در غذاهایی که طعم و عطر قوی دارند مانند کاری یا ترشی استفاده شود.

10. نمک گدازه سیاه

نمک گدازه سیاه در هاوایی و قبرس برداشت می شود. سپس با زغال چوب فعال از گدازه در مناطقی که به نمک رنگ تیره می دهد ترکیب می شود. برای طعم دادن و تزیین می توانید از نمک گدازه سیاه استفاده کنید. این نمک برای پاشیدن روی غذا عالی است!

11. نمک شور

نمک نمک همراه با آب طعم متمایزی به غذاها می دهد. این نمک ها رطوبت بیشتری را حفظ می کنند و گوشت را نرم نگه می دارند. برینینگ یک فرآیند پخت و پز است که طعم و لطافت غذا را افزایش می دهد.

12. نمک های طعم دهنده

نمک های طعم دار ترکیبی از نمک پوسته پوسته و ادویه ها یا گیاهان خشک شده هستند. این نمک ها به گونه ای طراحی شده اند که طعم غذا را دوچندان کنند. می توانید از این نمک ها برای طعم دادن به گوشت، مرغ، ماهی و سبزیجات استفاده کنید.

چه نمکی برای پختن وعده های غذایی روزانه بهتر است؟

ما نمک کوشر را به دلیل تطبیق پذیری و طعم ملایم آن توصیه می کنیم. آنقدر درشت است که هنگام چاشنی با دست به راحتی کنترل شود. به خوبی حل می شود و برای انواع ظروف عالی است.

آیا می توانیم از انواع نمک در دستور پخت استفاده کنیم؟

بله! اما توجه به تفاوت در بافت و طعم نمک ضروری است. به عنوان مثال، نمک خوراکی ریز متراکم تر از نمک درشت دریا است، بنابراین اگر نمک دریا را جایگزین آن کنید، باید کمتر از آن استفاده کنید.

چگونه باید انواع نمک را ذخیره کنیم؟

بیشتر نمک ها باید در جای خشک و خنک و دور از رطوبت نگهداری شوند. نمک هایی مانند فلور دسل بهتر است در ظروف در بسته نگهداری شوند تا رطوبت و بافت خود را حفظ کنند.

نکات: 5.0 از 5 (1 رای)